CATATAN SEBELUM INI

PENGIKUT SETIA

Sunday, July 18, 2010

TUGAS BERAT SEEKOR SOTONG: PAUL RAMAL BAKAL PRESIDEN RUSIA

KEPUTUSAN hasil tilikan Paul (gambar tengah) sama ada Putin (kiri) atau Medvedev (kanan) dipilih menjadi ketua negara Rusia terpaksa dirahsiakan pihak berkuasa sehingga tamat Pilihan Raya Presiden pada 2012.SOTONG PAUL RAMAL BAKAL PRESIDEN RUSIA

MOSCOW - Sebuah akhbar ternama Rusia, Komsomolskaya Pravda semalam mendedahkan, sotong psikik sensasi Piala Dunia 2010, Paul telah pun ditugaskan untuk membuat ramalan siapakah bakal presiden baru negara itu baru-baru ini.


Namun, keputusan daripada hasil tilikan sotong itu yang dijalankan oleh pihak berkuasa Rusia secara rahsia di akuarium Sea Life di Oberhausen, Jerman diarah untuk tidak didedahkan kepada umum sehingga selesai Pilihan Raya Presiden pada 2012.


Akhbar itu melaporkan, Paul seperti dilakukan ketika memilih pemenang antara dua pasukan bertanding, turut diminta memilih antara dua bekas tertera nama calon iaitu Perdana Menteri, Vladimir Putin and Presiden Dmitry Medvedev.


Rakyat Rusia sehingga kini masih keliru dengan keadaan politik negara itu apabila Putin dan Medvedev dilihat sama-sama berkuasa sebelum dua pemimpin itu mengarahkan pilihan raya dibuat bagi menyelesaikan kemelut itu. - AgensiSumber daripada: KosmoKAH,KAH,KAH..SOTONG PUN DIPANGGIL UNTUK MERAMAL BAKAL PRESIDENT RUSIA..
NAMPAKNYA MALAYSIA PUN KENA GUNA SOTONG JUGA UNTUK MERAMAL SIAPA PEMBUNUH ATLANTUYA..

ATAUPUN MERAMAL PARTI MANA YANG AKAN MENANG PRU AKAN DATANG..

MESTI PUAK2 UMNO-APCO AKAN BUNUH SOTONG PAUL SEBAB MEREKA TAHU PAUL AKAN PILIH PAKATAN RAKYAT..

ALAMAK MAMPUSLAH KAU PAUL DIBAHAM OLEH NAJIB MONGGOL..


0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

JOM DERMA

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
redkijang © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute