CATATAN SEBELUM INI

PENGIKUT SETIA

Wednesday, March 10, 2010

AJK PAS PUSAT DITANGKAP POLIS

TAK HABIS-HABIS CERITA PASAL POLIS BUAT KACAU.. NAMPAK SANGAT YANG POLIS MALAYSIA ANTI PAKATAN RAKYAT, TAKUT SANGAT KE DENGAN PAKATAN RAKYAT.. BELUM REDA ISU POLIS BUAT KACAU DI PERHIMPUNAN ULANGTAHUN PAKATAN RAKYAT TIMBUL PULA BERITA YANG POLIS TANGKAP AJK PAS PUSAT DI RAUB.. INI SEMUA ARAHAN SIAPA KALAU BUKAN DARIPADA KERAJAAN NAJIB.. TAHNIAH POLIS MALAYSIA KERANA ANDA SUDAH MEMBUAT RAKYAT BENCI KEPADA UMNO/BN..

MAZLAN ALIMAN DITANGKAP DI RAUB


KUALA LUMPUR, 10 Mac: Ahli Jawatankuasa PAS Pusat, Mazlan Aliman, sebentar tadi mengesahkan bahawa beliau ditangkap dan dibawa ke Ibu pejabat Polis Daerah (IPD) Raub.


Beliau yang juga Pengerusi Persatuan Anak-Anak Felda Kebangsaan (Anak) berkata, polis tidak memberitahunya sebab beliau ditangkap.


Pun begitu, beliau tidak menolak kemungkinan penangkapan itu ada kaitan dengan ceramah politik di Felda Klau, Raub petang tadi.


Sebelum pada itu, Ahli Parlimen Kubang Kerian, Salahudddin Ayub berkata, pihak polis wajib menjelaskan tujuan penangkapan tersebut.


"Sebagai rakyat, Mazlan sendiri wajib diberitahu sebab penangkapan beliau, itu hak asasi mereka yang polis tak boleh nafikan," ujarnya yang juga Naib Presiden PAS.


Penangkapan itu, menurutnya sekaligus mengakibatkan rakyat bertambah benci kepada Umno dan BN sendiri.


Sumber daripada: HARAKAH

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

JOM DERMA

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
redkijang © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute